Градскиот стадион „Билјанини Извори“  подготвен за денешниот натпревар  за квалификациите на Светското првенство во фудбал У21 помеѓу репрезантациите на Македонија  и  Србија.

Натпреварот започнува во 16.00 часот . Со овој натпревар симболично ќе биде пуштена во употреба новата трибина.

Капацитет на новата трибина е 1480 седишта. Во централниот дел има вип ложа, коментаторска кабина и простор за ТВ камери. Во подтрибинскиот дел се сместени други современи простории за нормално функционирање и одвивање на фудбал и други спортски активности на стадионот.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO