Прва група

Азербејџан – Србија 1: 2

Кипар – Словенија 1: 0

Луксембург – Португалија 1: 3

На првите две места се Португалците и Србите со по 7 бода, а по нив следува Луксембург со 3 поени.

Петта група

Белгија – Белорусија 8: 0

Велс – Чешка 1: 0

Лидер е Белгија со 7 бода, пред Чешка со 4, Велс и Белорусија имаат по 3 бода.

Седма група

Турција – Летонија 3: 3

Гибралтар – Холандија 0: 7

Црна Гора – Норвешка 0: 1

Екипата на Турција води со 7 бода, Холандија, Црна Гора и Норвешка имаат по 6.

Осма група

Словачка – Русија 2: 1

Хрватска – Малта 3: 0

Хрватска и Русија водат со по 6 бода, а следат Словачка со 5 и Кипар со 4 бода.

 


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO