Премиерот на Бугарија, Бојко Борисов по пат ја слушаше „Корона чао“ од Дац и Александар Митевски. Тој објави на социјалните мрежи:

Само со заеднички сили, дух и дисциплина ќе можеме да се бориме против коронавирусот. Им благодарам на сите бугарски граѓани кои ги следат правилата. Само така ќе се вратиме во нашиот нормален живот. Благодарност и до Драган Спасов Дац и Александар Митевски. Северна Македонија може да смета на нашата поддршка!


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO