Музеите се затворија поради пандемијата од коронавирус. Не е проблем.

Можеби не секој знае дека е можно да ги посетите секако благодарение на виртуелните тури. Безбедно од дома.

 

 


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO