Доколку сметате дека овој или оној ќе победи на избори, важно е партиските заинтересирани да си ја доработат работата.

Еве ги резултатите од Изборите, а кој не мисли дека ќе се вакви слободно со мене може да се клади.

Дел, убедени дека ништо не сум погодил или грешам или што знам, опкладата со нив еве и јавно 1 – 5 сооднос им давам. Дека тие се знаат или во партиите им знаат или Димче комшијата им знае.

Имам посебен попуст за искомплексирани и будали.

Значи Изборите ќе се решат пред избори со големи коалиции.Има толкави да бидат коалициите да ќе има толкав порив за општонародно гласање ем задоволство да излезноста ќе е на 60%.

Така да цврсто стојам зад ова и за избориве ќе си излезам во еуфоријата, народна,да си гласам.

Од мене толку.

А, да после избори, Вмро-Дпмне да си го остават клучот под диплето. Ние си имаме после избори работа-Ќе го туркаме Зоран Заев. Да запали..


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO