Социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм вчера паднаа ширум светот. Корисниците во јужниот и југоисточниот дел на Англија меѓу првите почнаа да „доживуваат проблеми“. Но подоцна и корисниците во САД, Бразил, Перу, Колумбија, Мексико и делови на Европа, исто така, го споделија својот гнев.

И на двете страници на овие социјални мрежи се појавуваат пораки за грешка при обидот да се вклучат корисниците. Засега не е јасно која е причината за проблемот и колку ќе трае отстранувањето.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO