Бугарско-македонски деловни односи
Колку е важна интеграцијата на Македонија во ЕУ за Бугарија?
Интервју за ТВ Европа.

Гости: Владимир Владимиров – заменик-претседател на Бугарско-Македонски Бизнис Клуб и Симеон Попов – Младински Конзервативен Клуб. Кратка изјава и од Ѓорѓи Станковски од Бугарско-Македонски Младински Клуб

 

 


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO