Ако одите во Белград се, не само на Балканот, но и во Европа и во галаксијата зависи од Вучиќ, но досега не сум видел ништо конкретно. Двајца се политичарите, кои направија конкретни чекори за неколку часа, за неколку дена, тие се Заев и Борисов. Тие го уништуваат ѕидот на омразата, отуѓувањето. Ова го изјави пред камерата на bTV новинарот Љупчо Нешков од Струмица.

„Реалноста тука е сосема поинаква од онаа која ни jа претставуваа одредени политичари кои отидоа во небитието. Македонија – таа сака промена, се менува, бара, знае каде оди, знае што треба да постигне“, истакна тој во Струмица и истакна дека промената по потпишувањето на Договорот за добрососедство е видлива.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO