Николај Крстев, Мирослав Ризински и новинарот Пламен Јотински ја коментираат ситуацијата во Македонија по заклетвата на новата влада на чело со премиерот Зоран Заев. Ќе ги подобри ли новата влада односите со соседите и ќе го отвори ли патот на земјата кон ЕУ и НАТО? Разговорот во предавањето ʺБрисел 1″ на телевизија Bulgaria ONAIR со Милена Милотинова може да го погледнете  на следното видео.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO