Мирослав Ризински, член на раководството на БККС и главен редактор на ТАТКОВИНА во интервју за СКАТ коментира за националниот празник Трети Март и за политичките случувања во Македонија.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO