Членот на раководството на БККС и главен редактор на ТАТКОВИНА Мирослав Ризински даде интервjy за предавањето ʺТочка на вриење” на телевизија Бугарија 24, во кое ги коментира состојбите во Македонија и во регионот.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO