„Груевски и фамилијата ги изнесоа парите од Македонија на рајските острови и тие веќе немаат план за Македонија. Затоа и прават филмови, но да ги оставиме нека прават филмови, а ние да се насочиме кон животот. Тие нека прават филмови за федерализација. Ма каква федерализација, какви кантони, какви бакрачи. Ние ќе се залагаме за едно – обединето општество, за Македонија со добрососедски односи“, изјави лидерот на СДСМ Зоран Заев.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO