SkyCycle е нова туристичка атракција од којашто ќе ви се „преврти“ желудникот.

Адреналинските зависници ширум светот на располагање имаат нова атракција – вагони коишто посетителите на забавниот парк Brazilian Park Washuzan Highland во Јапонија ги придвижуваат на вртоглава височина само со помош на педали!

Единтвено нешто што ги штити од пад е појасот, бидејќи возилото е сосема отворено!

Меѓутоа, за разлика од возењето коешто завршува за момент, посетителите сега може да уживаат и во разгледувањето на околината.

Тематскиот парк инспириран од Бразил се наоѓа во градот Окајама.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO