Со овие зборови, доц.Стефан Дечев тргна кон финалето во денешниот разговор со Валентин Дишев во предавањето ʺИзгреј зора“ на БНР Благоевград, посветен на одбележувањето во петокот на 70 -годишнината од стрелањето на струмичките студенти, запаметени во историјата како ʺСтрумичка петорка“.

Можете да го слушнете целиот разговор на соговорниците по посетата на доц. Стефан Дечев во петокот во Струмица на аудио фајлот ТУКА.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO