Бони е новото име на македонската музичка сцена, која со музика се занимава веќе неколку години, со што оваа година реши да ја изработи и објави првата песна “За Крај”.

Авторот на песната и мелодијата е самата таа, инструменталот се погрижи Владо Чорев-Владо’Yo. Миксот и Мастерингот се на Трендафиловиќ Христијан-Флегма, а видео записот е дело на продукцијата SteadyFlow.

 


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO