Во интервју за Money.bg, потпретседателот на Бугарско-македонскиот бизнис клуб Владимир Владимиров коментира за економските односи меѓу двете земји и начините тие да бидат развиени. Каква е економската размена меѓу двете земји, во кои области, важноста и степенот на изграденост на коридор 8 како и за други теми може да проследите на видеото.

 


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO