Ќе продолжи ли со својата работа заедничката мултидисциплинарна експартска комисија за историски и образовни прашања на Бугарија и Северна Македонија ? Ќе се најде ли решение за Гоце Делчев ? Има ли политичко влијание врз работата на комисијата ? За овие и други прашања коментира Драги Георгиев-сопретседател на  историската комисија од македонска страна во ʺСлободна зона со Георги Коритаровʺ на ТВ ЕВРОПА.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO