Благодарност до Унгарија за помошта, но и за тоа што го чува најголемиот македонски вирус во Будимпешта на кој му додели и политички азил☺

Во спротивно, Мицковски уште ќе беше само негов советник а не лидер на партија кој прави многу поголеми глупости од него.

во Македонија до сега може би ќе бевме во Унија со Русија и Кина и наместо Северна Република Македонија ќе се викавме Јужна Република Српска.

–––––––––––

ФБ статус на Ѓорѓи Спасов

Сите што сакаат да ја потпомогнат дејноста на новинарскиот сајт ТАТКОВИНА како и отпочнувањето на заедничко онлајн предавање меѓу РС Македонија и Бугарија со тројца докажани новинари од двете држави може да го направат на платформата ХЕЛПКАРМА со кликнување овде
Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO