Под итно центрите на владеење на оваа земја и опозиција да си викнат некаков аналитичен психијатар кои ќе им објасни поведението на народот во вакви моменти.

Гледам нешто сенс за ништо се нема, освен одржување на конфорот на администрацијата.

Еве да ви биде достапен народот и поблизок да знаете Ѝ со што тој народ и покрај сета оваа работа го мачи-

1.Заради сложеноста на наставата ние сме ЕДИНСТВЕНА ЗЕМЈА ВО СВЕТОТ И ЧЛЕНКА НА НАТО ВЕРОЈАТНО која прави ТЕСТОВИ И ПИШИ ОЦЕНКИ во ова време.

Јасна ли ви е психолошката ситуација на децата,родителите. Знаете ли дека имаме илијадници во карантин и самоизолирана деца ,одговорни за здравјето на родители, баби ,дедовци другари и се остало.

Тој во среда што чека оценки од некакви тестови, одма да се стави на Психијатар со редовна проверка и посматрање.

Прашав во неколку земји дека држат едукација полна со шеги,хумор да ги релаксираат децата. Пред се се дружат да избегаат од самоизолацијата.

Кога им кажав дека и се тестираат ,не можат да веруваат во нашата КОСМИЧКА ГЛУПАВОСТ. Учењето кај нив го сметаат за забава и психолошко оттргнување на децата од бомбардирањето на новините со корона вирусот.

За Образованието си знаеме на кое дереџе е ..

2.Јасно ли ви е дека сепак, не ми е битно дали маските се корисни или НЕ, при влез во големите маркети треба МУШТЕРИИТЕ ДА НОСАТ БАРЕМ МАСКА. Ова го толкувам ради психолошката ситуација на тие што носат во релација со тие што не носат.

Односите во маркетите за на граница на каписла.

Ако не ви е јасно-ПАК ПСИХИЈАТАРОТ ДА СИ ПРАШАТЕ

3.Идат полуматури,матури, срдношколски патувања, крштевки, веселби, матури,завршување на школска година, свадби, прослави , ресторани и јубилеи…

ИМАЈТЕ ДОБЛЕСТ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ И ДА СООПШТИТЕ НА ОВИЕ ЛУЃЕ ДЕКА ДО ТОЈ И ТОЈ ДАТУМ И ДА НЕМАМЕ СОСТОЈБА КАКО ОВАА..ПРОСЛАВИ ВО ОБЈЕКТИ И РЕСТОРАНИ НЕМА ДА БИДАТ ИЗВЕДУВАНИ

Ако не ви е јасно-ПАК ПСИХИАТАРОТ ДА СИ ПРАШАТЕ,СЕПАК СЕ РАБОТИ ЗА ВЛАДЕЕЊЕ СО НАРОДОТ И НЕГОВИТЕ ИНТЕРЕСИ

И Добро Утро на сите ,ви посакувам убав ден и лежерна недела без многу лажни вести,стравови и притисоци.Ќе издржиме.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO