“Кралот е мртов, да живее кралот”!
“Европа е мртва, да живее Европа”!

Нациите кои не ја разбрале суштината на оваа максима, ја изгубиле државноста!
Македонската нација нема право на грешка, мора да ја разбереме!

Макрон само ја следи политиката на своите предци! Гарашининовото “Начертание” не ни даде “датум” за ЕУ, а не Макрон! Тоа е нашиот нов предизвик, кој ќе го надминеме!

ЕУ ќе дојде и ќе си замине… битно е македонската држава да остане!
За таа цел, во моментов ни е потребна ЕУ!

Генерацијата на политичари во последниве 30 години не направија доволно! Можеше многу повеќе и многу одамна!
Време е за поинаква политика во земјава!

Не можеме да го смениме минатото, но можеме да ја моделираме иднината!

Продолжуваме да бидеме правдољубиви!

Продолжуваме со крупни чекори напред… одлучни како никогаш до сега!

Нека разбери цела Европа, дека постои Македонија, а не … 🔴⚫️

Македонија во ЕУ!


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO