Најголемите sвезди од 90-тите и нивните вечни хитови ќе го озвучат Бургаскиот залив на 9 и 10 август летово. Пристаништето Бургас е домаќин и спонзор на првиот музички фестивал SPICE Music Festival – 90’s edition.

Некои од најпознатите sвезди од тие незаборавни години доаѓаат на фестивалот – East 17, 2 Unlimited, No mercy, REDNEX, Dr. Alban, HADDAWAY, Cappella, La Bouche, SNAP!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC.

Сите уметници ве чекаат на пристаништето во Бургас на 9 и 10 август 2019 година!


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO