Добро, бе, Каракачанов, Гоце Делчев бил Бугарин, па тоа не е спорно, сите знаеме дека бил Бугарин.

Што друго можел да биде!?

Б’лгарин на чијато револуционна дејност, ние Македонците се поклоњаваме и ја смјатаме за една од важните основи на нашата историческа легитимација!
Мисла че това би била една подходјашча формуљација.


Какво оште искате!?


Што се отнасја до мен мога да кажа че и Антонијо е Б’лгарин, и други хора при нас са Б´лгари, обаче какво от това, като историјата не ги бележи и не ги иска, освен както обикновени глупаци. Това не значи че и Македонците си њамаме глупаци. 


Имаме си ги колкуто искаш.


Испраштам ти топли поздравлениа от Скопие.

loading...
Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO