Компанијата Турмак АД – Подружница Скопје и Службата за општи и заеднички работи на Република Северна Македонија склучиле договор за закуп и користење на опремен службен простор за потребите на Кабинетот на поранешниот претседател на државата, Ѓорѓе Иванов, соопшти Турмак:

„Договорот е склучен во времетраење од една година и е во сопственост на компанијата Турмак. Според договорот, месечниот закуп за 274 м2 деловен простор изнесува 1950 евра, информира уште Турмак.

loading...
Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO