Во иднина луѓето од три области ќе бидат најбарани – науката, инженерството и економијата, смета еден од најбогатите луѓе на светот Бил Гејтс. Вработените со искуство од овие области ќе бидат агенти на промените во сите институции, додава тоj. Многу кариери во иднина ќе бидат многу поврзани за тие работи, уверен е Гејтс.

loading...
Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO