Станишев по повод 11 годишнината од БККС, имаше видео обраќање каде ги поздрави основачите и им се заблагодари за напорите кои имаат висока цел.

Каузата за зближување меѓу  Северна Македонија и Бугарија не била лесна. Многу политичари ја користат историјата за да ги разделат двете држави. Но БККС, секогаш барала дијалог:

loading...
Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO