Пофесорката Мирјана Најчевска на својот фб профил се запрашува дали Павле Давков назначен во управниот одбор на Злетовица е синот на Силјановска. ТАТКОВИНА ви го публикува постот на професорката интегрално:

„Сигурна сум дека станува збор за некој друг Павле Давков. Ова е некоја многу чудна коинциденција?
Јас навистина сакам да знам дали има шанси ова да е синот на Силјановска или не (http://www.slvesnik.com.mk/…/5374923bf18d4bc5a647c5432d30c9…).
За синовите и ќерките нели станува збор. Оние чие име не смее да се изговори.
И уште еднаш, навистина не знам дали овој Павле Давков во управниот одбор на Злетовица е синот на Силјановска.
И ја користам приликата уште еднаш да апелира, покрај секој член на управен одбор да има детална биографија и слика. За да видиме кој се се испопикал во овие бесмислени тела кои служат за плаќање на партиски послушници.“

 

 

loading...
Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO