Владимир Владимиров, заменик-претседател на Бугарско-Македонски Бизнис Клуб: Бугарскот бизнис е подготвен да го рашири значително своето присуство во Македонија, затоа што првиот десант на Грците поради кризата отстапи позиции. Сега можностите се одлични за секторот од ИТ, земјоделието, па и големите трговски компании.

Интервју за TV+

loading...
Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO