Редовен читател на ТАТКОВИНА до редакцијата пушти фотографиjа на воjводата Апостол Петков од библиотеката на американскиот конгрес на која тој е опишан како бугарски лидер.

loading...
Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO