На крајот на претставата ʺМажот на жена миʺ кој вчера вечер беше поставена во струмичкиот театар, љубимецот на струмичката публика Кирил Ефремов (Близнакот Тишо од ʺПод прикритие”) се заблагодари на Бугарскиот Културен Клуб-Скопје (БККС) за добрата организација и гостоприемството, а на претседателот на БККС Лазар Младенов му ја подари jубилејната книга за фудбалскиот клуб Левски ʺ100 години Левскиʺ.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO