Започнува второто издание на „One Love Tour“ – турнејата создадена во име на обединувачката моќ на љубовта. Бугарија и Македонија – љубов.

Започнува од 16 јуни во Скопје, 10:00 во Градски Парк, а вечерта од 19:00 на истото место настапуваат Слаткаристика, Сашко Коцев, Графа, Фолтин, Деси Добрева и Next Time. Влезот е слободен.

Други локации каде ќе се одржува:

30 јуни – Софија, 21 јули – Банско, 28 јули – Варна, 11 август – Струмица, 7 септември – Кавадарци, 8 септември – Русе, 5 октомври – Стара Загора!

Бидејќи љубовта и вистината секогаш победуваат.

ПРОМО КЛИП:

loading...
Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO