Кога зборуваат фактите и документите – сите молчиме! Погледнете и слушајте ја историjата како што беше!

ПРОМО ВИДЕО: СМИЛЕВО 2018
Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO