The World’s 50 Best Bars 2017  ја публикуваше листата на најпривлечни барови за оваа година.

Првите пет барови се од Лондон и Њујорк. На чело е лондонскиот  American Bar-тој има 125-годишна историја и за прв пат излегува на чело. Во 2016 година American Bar беше втор.

Следат Dandelyan (ʺДандилијнʺ-Лондон) , The Nomad ( ʺД Ноумад” Њујорк) , Connaught Bar (ʺКонаут Бар”-Лондон) , The Dead Rabbit ( ʺД дед ребитʺ-Њујорк).

Во првите десет има барови во Атина, Сингапур и Шангај.

Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO