Македонскиот новинар Жарко Настоски во интервjу за ТАТКОВИНА ги коментираше состоjбите во македонските медиуми како и последните политички случувања.

Целото интервју може да го погледнете на видеото изготвено од новинарската екипа на ТАТКОВИНА.

Интервjуто и видеото беше направено од Peter John Bosse


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO