Доцна синоќа во Белград беше отворено пукање против Предраг Ранкович – Пецони.

Инцидентот се случи во близина на хотелот „Праг“. Ранкович е е со неколку рани и е сместен во болинца без опасност за животot.Тоj е сопственик на телевизија „Хепи“. Сеуште не се јасни мотивите и извршителите на нападот, соопшти полицијата во Белград.

Предраг Ранкович – Пецони е познат српски бизнисмен, кој раководи со компанијата „Инвест“.


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO