На паметникот на Св. Климент во Охрид, на 8 декември во 17:30 часот  БККС заедно со Македонски научен институт, БМОРК и Бугарското здружение на родовите од Македонија положија цвеќиња на паметникот на Св. Климент во Охрид, по повод одбележувањето на 1100 години од неговото  успокоение.

видео: Peter John Bosse за ТАТКОВИНА


Сподели на социјалните мрежи
  • gplus

TATKOVINA.INFO